Service

Montage

Teleflex B.V. kan ook de montage en demontage voor u verzorgen.

Ons team van monteurs hebben de nodige knowhow in huis en kunnen in vele situaties verschillende oplossingen bieden en toepassen. Door heel Nederland rijden zij rond in onze herkenbare Teleflex bussen.

Het uitvoeren van de montage door Teleflex brengt diverse voordelen met zich mee. Benieuwd naar de voordelen? Neem contact met ons op!

Certificering

Teleflex is lid van de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal en telt landelijk meer dan 14.000 leden in alle sectoren van de metaal en techniek.

Daarnaast is Teleflex ook door Kenteq erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen wij studenten de kans bieden om zichzelf binnen ons bedrijf te ontwikkelen en kunnen wij ze tevens doelgericht helpen met hun ontwikkeling tot vakbekwame professionals in de technische sector.

Tenslotte kan Teleflex met trots vermelden dat het beschikt over het certificaat NEN-EN ISO 9001. Dat betekent dat ons bedrijf voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Privacybeleid

De Railtechniek van Herwijnen Groep zet zich in om alle ontvangen informatie over persoonlijke gegevens veilig te bewaren. Railtechniek is verheugd over uw bezoek aan onze website en wil dat u zich veilig voelt tijdens uw bezoek. Ons privacybeleid is bedoeld om u te informeren over welke gegevens wij van u verzamelen en voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken en gebruiken. 

Het privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Railtechniek van Herwijnen Groep. Railtechniek van Herwijnen is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, accepteert en stemt u in met de praktijken in ons privacybeleid.
Deze kunt u hier downloaden.